Pehelyszív hozzávalók:

  • 360g fehér csokoládé
  • 30g NESQUIK gabonapehely
  • 30g CHEERIOS gabonapehely
  • 3 eper (hosszában felezve)
  • A dekorációhoz további gabonapehely (nyalókánként 26 szem)

Pehelyszív elkészítése:

A fehér csokoládét törje apróra, és melegítse folyékonyra.
Felezze el az így kapott folyékony csokoládét 2 tálba, az egyikhez adja hozzá a NESQUIK, a másikhoz a CHEERIOS pelyheket, és jól keverje el.

Egy kanál segítségével formázzon belőlük szív alakot sütőpapíron, és szúrja bele a hurkapálcát.
Amíg még nem dermed meg a csokoládé, dekorálja gabonapehellyel a külső részét, középre pedig tegyen rá egy-egy félbevágott epret.

10 perc alatt megdermed a csokoládé, ezután könnyen lehúzhatja róla a sütőpapírt.
Egy üvegpohárba szórjon gabonapelyheket, és ebbe szúrja bele a pehelyszívet.

    0 hozzászólás

    Vélemény, hozzászólás?

    Avatár helyőrzője

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

    Elkészítési idő: 0 perc