Pöttyös keksz szalámi hozzávalók:

500 g háztartási keksz

10 ml rum

250 g margarin

200 g cukor

500 ml tej

30 g kakaó

1 kanál liszt

Pöttyös keksz szalámi elkészítése:

Törjük össze apróra a kekszet és keverjük bele a lisztet. Ne daráljuk le, mert akkor túl apró lesz. A tejet, a cukrot, a kakaót és egy kevés lisztet keverjünk jól össze, és főzzük csomómentesre. Keverjük bele a margarint, majd öntsük a kekszre. Keverjük jól össze, és miután kihűlt alufóliába formázzunk hengert belőle. Hagyjuk 1-2 órát hűvösön állni.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 120 perc