Rántott csirkemell párolt zöldséggel hozzávalók:

1 csirkemell

3 tojás

30 dkg mexikói zöldségkeverék

5 dkg vaj

10 – 15 dkg liszt

tej
olaj

bors

pirospaprika

Rántott csirkemell párolt zöldséggel elkészítése:

A csirkemellet felszeleteljük, kiverjük, majd befűszerezzük. Amíg áll egy keveset, elkészítjük a palacsintamasszát a bundázáshoz. A tojásokat felverjük, majd hozzáadjuk a lisztet. Annyi tejet töltünk hozzá, hogy palacsintamassza állaga legyen. Ezután felforrósítjuk az olajat és a hússzeleteket lisztbe, majd a palacsintamasszába forgatjuk. A forró olajban aranysárgára sütjük.

A vajat olvasszuk fel, majd tegyük bele a zöldségkeveréket. Saját levében addig pároljuk néha megkavargatva, amíg meg nem fő. Ne feledjük, hogy a zöldségkeveréket nem kell kiolvasztani használat előtt. Sózzuk, borsozzuk, majd a rántott hússzeletekkel tálaljuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc