Túró sütőben, sült paprikával és olajbogyóval hozzávalók:

250 g feta sajt

¼ kiskanál kakukkfű

¼ kiskanál őrölt bors

70 g darabokba vágott sült paprika

70 g apróra vágott olajbogyó

2 kanál extra szűz olajbogyó olaj

A tálaláshoz:

citromszeletek

pirítós kenyér

friss, apróra vágott petrezselyem

Túró sütőben, sült paprikával és olajbogyóval elkészítése:

A sütőt közepes hőmérsékletűre melegítjük, a sajtot 4 szeletre vágjuk, és szétosztjuk 4 tűzálló tányérban, megszórjuk kakukkfűvel és borssal.

A sült paprikát egy kis edényben összekeverjük az apróra vágott olajbogyóval és olajjal, majd ezt az elegyet a sajtra tesszük. A sajtot 5 percre sütőbe tesszük, amíg a széle megsárgul.

Ez a mennyiség 4 személynek elegendő.

Tökéletes vegetáriánus egytálételnek vagy köretnek egyéb ételek mellé.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 20 perc