Különleges ízkombinációkkal várja vendégeit a VI. Budapesti Pálinkafesztivál: a látogatók kóstolhatnak csokoládét pálinkával, valamint speciális pálinkás süteményt. A Rézangyal és a CocoMe 12 egyedi kreációval, a Zila cukrászda pedig stílszerűen részeges aszaltszilva kockával készül a rendezvényre.
Már a fesztiválon is itt a lehetőség, hogy a bárki megkóstolhassa a CocoMe kézzel készült különleges csokoládé-kreációinak és a Rézangyal minőségi pálinkáinak találkozását. A 12 egyedi párosításban mind a pálinka, mind a csokoládé rajongói megtalálják a kedvükre valót. Mindenki tetszés szerint válogathat az édeskés, a keserű, vagy akár a fűszeres ízvilágok között. Az ínyencek 2 dl pálinka mellé 2 kocka csokoládét kóstolhatnak.
S ezzel nem ér véget a gasztronómiai különlegességek sora. A Részeges aszaltszilva kocka, amely a Rézangyal 55 fokos szilvapálinkájának hozzáadásával készült, szintén az ízlelőbimbók kényeztetésére született. A saját készítésű és szabadalmaztatott tortaformában kínált Zila sütemény a Pálinkafesztiválon debütál.