A dobozos tej | Étel alapanyagok | tej

Hogyan kell egy „A la fourchette” étkezést előkészíteni?

Az „A la fourchette” kifejezés azon étkezésekre vonatkozik, melyeket villával lehet elfogyasztani. Íme néhány asztalterítési szabály, amit figyelembe kell venni. ? Az asztalt kötelezően a helyiség közepére kell tenni, egy nagy asztalterítővel fedni, amely majdnem leér a földig. Magas asztalt kell használni, hogy a vendégek kényelmesen szolgálják ki magukat lábon Bővebben……

Szerző: Ötletkonyha Szerkesztőség | Közzétéve: telt el a közzététel óta
A dobozos tej | Étel alapanyagok | tej

Az ünnepi asztal megterítése

Az evőeszközöket és a tányérokat az asztalon egy meghatározott módon helyezzük el. Ha szeretnéd, hogy az ünnepi asztalod szép legyen, tartsd szem előtt a következőket. A családi és az ünnepi asztalt is hasonlóan terítjük meg, de a tányérok, evőeszközök és poharak száma különbözik, a fogások számától függően. Dupla tányérral terítünk, Bővebben……

Szerző: Ötletkonyha Szerkesztőség | Közzétéve: telt el a közzététel óta