A dobozos tej | Étel alapanyagok | tej

A profi ételfotók 15 titka – 2. rész

A jó ételfotózásban nagy szerepet játszik az étel szeretete, de ez közel sem elég. Tudnod kell néhány trükköt, amitől az ételek ínycsiklandozóan néznek ki. Íme néhány tanács, melyek segítenek, hogy amatőrként is profi fényképeket készíts. 8. Nézőpont Általában nem jó, ha abból a nézőpontból fényképezünk, amelyikből látjuk az ételt eves Bővebben……

Szerző: Ötletkonyha Szerkesztőség | Közzétéve: telt el a közzététel óta
A dobozos tej | Étel alapanyagok | tej

A profi ételfotók 15 titka – 1. rész

Sokszor tökéletes képek készülnek a leghétköznapibb ételekről, de megesik az is, hogy ínycsiklandozó fogások egyáltalán nem mutatnak jól a fotókon. Hogyan készíts tökéletes étel fotókat? Íme néhány tanács. 1. Válaszd ki a legszebbet Mindig válaszd ki az elkészített étel legszebb darabját. Ha például aprósüteményekről van szó, és több darabról készítesz Bővebben……

Szerző: Ötletkonyha Szerkesztőség | Közzétéve: telt el a közzététel óta