A dobozos tej | Étel alapanyagok | tej

Hogyan válaszd ki a számodra megfelelő koktélt? – 1. rész

Közeledik a Szilveszter és a koktélozás ideje. Ahhoz, hogy szakértő lehess és meg tud rendelni a számodra megfelelőtt, vedd figyelembe a tanácsainkat. Aperitif Hagyományosan étkezés előtt szokták felszolgálni, mert étvágygerjesztő. Az aperitif italok általában magas alkoholtartalmúak. Többféle alapanyagról beszélhetünk ami az elkészítését illeti, például: borokról, keserű-, ánizsos ízű borokról vagy Bővebben……

Szerző: Ötletkonyha Szerkesztőség | Közzétéve: telt el a közzététel óta
A dobozos tej | Étel alapanyagok | tej

Hogyan válaszd ki a számodra megfelelő koktélt? – 2. rész

A koktélok minden parti elengedhetetlen részei. De vajon melyik név mit takar? Megkönnyítjük a dolgod és folytatjuk a koktélok bemutatását. Frappé Nagyon erősen lehűtve fogyasztják, főként nyáron. Elkészítéséhez sok tört jeget használnak, hozzáadják a kívánt szeszes italt, gyümölcsöket, aztán gyorsan összekeverik. Szívószállal, kiskanállal kínálják. Több fajtáról beszélhetünk: tej frappé (tej, Bővebben……

Szerző: Ötletkonyha Szerkesztőség | Közzétéve: telt el a közzététel óta
A dobozos tej | Étel alapanyagok | tej

A borfogyasztás szabályai

Amikor a bor fogyasztásáról van szó, be kell tartani a szabályokat. Amikor kiválasztunk, megrendelünk vagy elfogyasztunk egy bort nemcsak a címkére írtakat kell elolvasnunk. Tudnod kell, hogy hogyan válaszd ki, hogyan és mikor rendeld meg, és különösen, hogy hogyan fogyaszd a különböző borokat.  A bor első látásra nem vet fel Bővebben……

Szerző: Ötletkonyha Szerkesztőség | Közzétéve: telt el a közzététel óta