A dobozos tej | Étel alapanyagok | tej

Milyen burgonyát válassz az ételekhez

Megpróbáltál valaha burgonyapürét készíteni, de a burgonya sehogyan sem tört össze, vagy esetleg a  paprikással volt gondod, amiben a gurgonya teljesen szétmálott? Ez azért történik, mert nem tudod milyen ételhez melyik fajta burgonyát kell használni. Íme egy pár tanács. ? Főzelékeknek vagy paprikáshoz a vörös héjú burgonyát használd, biztosan nem Bővebben……

Szerző: Ötletkonyha Szerkesztőség | Közzétéve: telt el a közzététel óta
A dobozos tej | Étel alapanyagok | tej

Torta bevonás marcipánnal 10 lépésben

A torta bevonása marcipánnal meglehetősen nehéz folyamat, ami mesteri szakértelmet igényel, de szeretnénk segíteni, hogy megtanuld mi mindenre kell figyelned.  1. Vesszük a marcipánt és arra a felületre tesszük, ahol formázni szeretnénk, a felületet beszórjuk előzőleg porcukorral. Nem használunk keményítőt, mert az a marcipánnal való érintkezés nyomán erjedést okoz. 2. Bővebben……

Szerző: Ötletkonyha Szerkesztőség | Közzétéve: telt el a közzététel óta
A dobozos tej | Étel alapanyagok | tej

Konyhai trükkök és ételkészítési praktikák

Bármilyen járatos is legyél a gasztronómia művészetében, előfordul, hogy egy étel nem sikerül finomra, vagy nem úgy néz ki, ahogyan szeretted volna. Csak a hivatásos szakácsok tudják azokat a trükköket, amelyektől a te konyhád és ételeid is olyanná válhatnak, mint egy profi szakácsé. Az ötletkonyha.hu most elárul néhányat azon trükkök Bővebben……

Szerző: Ötletkonyha Szerkesztőség | Közzétéve: telt el a közzététel óta