A dobozos tej | Étel alapanyagok | tej

Hogyan főzzünk a medvehagymával?

Ha már megvan a medvehagyma csokrunk, akkor csak azt kell eldönteni, mit készítsünk belőle. Na és hogyan? Íme egy kis segítség! A medvehagyma leginkább frissen és nyersen jó, hiszen nem csak hogy a vitaminok maradnak meg benne így jobban, és majd tud érvényesülni szervezetünkben a jótékony hatása, de íze is Bővebben……

Szerző: Ötletkonyha Szerkesztőség | Közzétéve: telt el a közzététel óta
A dobozos tej | Étel alapanyagok | tej

Medvehagyma az ételben – Miért és hogyan?

Igazán különleges, és eredeti ízű a medvehagyma. A fokhagyma és az újhagyma ötvözete levél formában – ráadásul rossz lehelet nélkül. Tavasszal egyszerűen kihagyhatatlan! A fiatal medvehagyma leveleit és hagymáját a tavaszi hónapokban érdemes gyűjteni, de gyógynövény boltokban is hozzájuthatunk. Utóbbit érdemesebb választania azoknak, akik nem gyakorlottak a fűszernövények gyűjtésében, a Bővebben……

Szerző: Ötletkonyha Szerkesztőség | Közzétéve: telt el a közzététel óta