A dobozos tej | Étel alapanyagok | tej

Hatalmas sikert aratott a régi idők ízei – levendulás lekvárfőző nap a tihanyi régi idők udvara skanzen és étteremben

Szeptember 24-én, szombaton, régi idők ízeit idéző levendulás lekvárfőző napot rendeztek a Prémium Hungarikum házzá avatott tihanyi Régi Idők Udvara Skanzen és étteremben. Csipkebogyó, levendulás szedres-almás, levendulás otelló szőlős, levendulás szilva és levendulás fügés-körte lekvár rotyogott az üstökben. Kaldeneker György Bővebben……

Szerző: Ötletkonyha Szerkesztőség | Közzétéve: telt el a közzététel óta
A dobozos tej | Étel alapanyagok | tej

Magyar séf a brüsszeli Bocuse d’Or Europe mezőnyében

BOCUSE d’Or Selection Hungary. Október 14-én, pénteken nyolc magyar séf vett részt a  Bocuse’dOr nemzetközi szakácsverseny magyarországi fordulóján. A HUNGEXPO Nemzetközi szálloda-, vendéglátóipari és gasztrotechnikai szakkiállításának zárónapján zajló verseny győztese képviseli hazánkat a Bocuse d’Or 2012 évi európai döntőjén, Brüsszelben. Bővebben……

Szerző: Ötletkonyha Szerkesztőség | Közzétéve: telt el a közzététel óta