A dobozos tej | Étel alapanyagok | tej

Hogyan főzz gesztenyével?

A szelídgesztenye termése nyersen is ehető, persze így kevésbé élvezetes, lisztes, édeskés, burgonyára emlékeztető íze van. Aki türelmes és sokáig rágja nyersen, megízlelheti a keményítőből felszabaduló cukor édes ízét is. A gesztenye sok szénhidrátot, azon belül pedig keményítőt tartalmaz. Valamint Bővebben……

Szerző: Ötletkonyha Szerkesztőség | Közzétéve: telt el a közzététel óta
A dobozos tej | Étel alapanyagok | tej

Gasztronómiai kalandok a Balatonnál

Látványkonyhában készült pompás ételek, házilag füstölt balatoni halak, helyi lekvárok, mézkülönlegességek, biokrémek, csodás borok és primőrzöldségek vártak bennünket a siófoki Hotel Azúr Prémiumban. A siófoki Hotel Azúr**** Wellness és Konferencia Szálloda, 7. születésnapján (2011. szeptember 1-én) új, exkluzív szárnnyal bővült, Bővebben……

Szerző: Ötletkonyha Szerkesztőség | Közzétéve: telt el a közzététel óta
A dobozos tej | Étel alapanyagok | tej

Gyümölcslé, gyümölcsnektár, gyümölcsital. Mi a különbség?

A gyümölcslé minden esetben 100%-ban friss gyümölcsből préselt lé. A gyümölcsnektár gyümölcsléből vagy gyümölcslevekből cukorral elegyített keverék. Az elkészítés alapelvei lényegében mindig azonosak és a gyümölcsléfajtáktól függően változtathatók, a felhasználás mindenkori céljához igazíthatók. A gyümölcslé minden esetben 100%-ban friss gyümölcsléből Bővebben……

Szerző: Ötletkonyha Szerkesztőség | Közzétéve: telt el a közzététel óta